suspendate.eu

Scări interioare

Contact

Whatsapp  
+40 760025424
Telefon:  
+40 760025424

Procedură de lucru

Ne puteți contacta pe Whatsapp, E-mail sau telefon dar pentru o primă luare de contact este preferabil Whatsapp.Este recomandabil ca atunci când discutăm, să aveți o idee în ce privește modelul preferat și finisajele aferente.

De asemenea, este necesar să cunoașteți, măcar cu aproximație câteva dimensiuni de gabarit pentru scara dorită: lungimea pe orizontală și verticală, golul din tavan sub care se instalează.

Un tehnician al firmei se va prezenta la dvs acasă pentru a vă oferi eventual consultanță, a vă prezenta eșantioane de materiale / finisaje și de a executa măsurătorile finale.

După confecționarea scării vom stabili împreună data efectuării instalării și recepția. Termenul de livrare este de maximum 60 de zile de la data comenzii iar montajul la domiciliul clientului durează o zi.

Formular de contact

Întreabă-ne orice despre scările interioare și vom încerca să răspundem pe baza experienței noastre, câștigate în decursul realizării a peste 100 de proiecte.
De acord cu politica de folosire a datelor personale*

Suspendate.eu este un site web, proprietate a Fedrigo Giacomo srl care este deținătoarea drepturilor de autor pentru întregul conținut al site-ului.

Fedrigo Giacomo srl
Reșița, jud. Caraș-Severin, bld Republicii, 6 sc.5 apt.4
CUI: RO44362061
Nr. Reg. Com: J11/316/2021
EUID: ROONRC.J11/316/2021

Suspendate.eu este un site web care respectă Politica de Confidențialitate a datelor cu caracter personal.